Mod de preparare Tort cu fructe de padure si mascarpone

  1. Pregatiti 2 tavi de copt de 20cm: ungeti cu Rama Maestro si tapetati cu faina. Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Frecati Rama Maestro impreuna cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa. Adaugati esenta de vanilie si omogenizati.
  3. Adaugati ouale, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare. Cerneti in compozitie faina si amestecati pana la omogenizare. Adaugati apoi fructele de padure si impartiti amestecul pentru blat intre cele 2 tavi. Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute pana ce capata o culoare aurie.
  4. Lasati-le apoi sa se raceasca complet.
  5. Pregatiti umplutura: faceti un puree din 150g de fructe si eliminati semintele folosind o strecuratoare, apoi lasati-l deoparte.
  6. Amestecati bine Rama Maestro Savoare de Unt impreuna cu mascarpone, apoi adaugati zaharul pudra cernut si omogenizati.
  7. Puneti unul dintre blaturi pe un platou de servit. Adaugati un strat de glazura si fructe de padure. Puneti deasupra al doilea blat si adaugati din nou glazura.
  8. Puneti piuree-ul de fructe de padure peste blatul de deasupra si decorati cu fructele ramase. Presarati deasupra zahar praf si serviti.