Mod de preparare Tort cu fructe si mascarpone

  1. Pentru inceput preparam cappucino pe care il lasam sa se racoreasca. Apoi batem frisca lichida intr-un bol, pana se intareste.
  2. Separat mixam mascarponele cu zaharul pudra, coaja de portocala si zaharul vanilat. Incorporam cu o lingura de lemn frisca batuta in crema mascarpone.
  3. Luam o tava, nu prea mare si o tapetam cu folie alimentara. Mai intai inmuiem cate un piscot in cappucino si le punem pe peretii vasului pe lungime.
  4. Pe fundul vasului punem felii de portocala si kiwi. Apoi ungem cu un strat gros, de crema, aproape jumatate din crema. Inmuiem iar piscoturi si acoperim primul rand de crema.
  5. Apoi stropim piscoturile cu sos de ciocolata,si ungem iar cu un strat subtire de crema.
  6. Asezam felii de mandarina si portocala, iar peste restul de crema. Mai asezam si ultimul rand de piscoturi inmuiate si lasam totul la frigider pana a doua zi.