Mod de preparare Tort cu gris

  1. Pasul 1

    Fierbeti grisul cu lapte amestecand ca sa nu se arda. Lasati-l sa se raceasca. Amestecati un cub de margarina Rama Maestro cu zahar. La sfarsit adaugati ouale unul cate unul.

  2. Pasul 2

    Puneti tot grisul fiert,adaugand cate o lingura, in amestecul de margarina cu zahar. Continuati sa amestecati cu mixerul. Impartiti amestecul in doua parti si adaugati o lingura de cacao uneia dintre ele

  3. Pasul 3

    Acoperiti o tava (cu diametrul de 23 cm) cu biscuiti. Puneti grisul cu cacao primul si apoi cel deschis la culoare.

  4. Pasul 4

    Luati o o jumatate de pahar de sirop de piersici si amestecati-l cu 2 linguri de gelatina. Lasati amestecul timp de 5 minute.

  5. Pasul 5

    Scurgeti restul de piersici de sucul lor si apoi zdrobiti-le cu mixerul pana la consistenta unui piure. Dupa ce se umfla, incalziti gelatina pana se dizolva si apoi adaugati-o piureului de fructe.

  6. Pasul 6

    Asezati piureul peste gris si puneti prajitura la frigider pentru a se intari. Serviti prajitura cu bucati de fructe proaspete sau gem.