Mod de preparare Tort cu iaurt si fructe

  1. Framantati un aluat din 50 g zahar, margarina Rama, zaharul vanilat, faina si praful de copt.
  2. Lasati aluatul 1 ora la rece apoi asezati-l intr-o forma de tort si-l dati la copt 15 min.
  3. Il lasati sa se raceasca, apoi il ungeti cu gem de gutui.
  4. Deasupra puneti blatul gata preparat si mandarinele din compot.
  5. Intr-un castron amestecati iaurtul cu 85 g zahar si bateti spuma.
  6. Puneti gelatina in apa calda, dupa ce se inmoaie o scurgeti si o amestecati cu frisca si o incorporati in cantitatea de iaurt.
  7. Puneti crema astfel obtinuta peste blatul de tort si lasati-l la rece 2 ore.
  8. Dizolvati glazura de tort si decorati tortul. Dupa ce s-a intarit puneti bucati de kiwi si fisticul pisat.
  9. Presarati fulgi de ciocolata si bucatile de bezele.