Mod de preparare Tort cu nuca de cocos

  1. Topiți margarina într-o tigaie. Pregătiți două vase. În primul amestecați făina cu praful de copt. În al doilea, amestecați albușurile cu sarea și după ce compoziția se întărește adăugați treptat zahărul, gălbenușurile și făină în care ați adăugat praful de copt. La final turnați și Rama Maestro.
  2. Turnați aluatul într-o tavă de copt cu diametrul de 26 cm acoperită cu hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul la 180°C și coaceți pentru 40 minute, până când aluatul capătă o nuanță aurie. Scoateți de la cuptor și lăsați la răcit.
  3. Încălziți într-o tigaie jumătate din cantitatea de lapte, împreună cu zahărul și esența de vanilie. Combinați separat făina cu laptele rămas. De îndată ce laptele începe să fiarbă adăugați compoziția rezultată, aduceți în punctul de fierbere și dați în clocot până când obțineți o budincă. Lăsați la răcit.
  4. Într-un bol separat bateți Rama Maestropână când devine pufoasă, apoi amestecați treptat cu budinca răcită. Adăugați esența de vanilie în fulgii de cocos.
  5. Tăiați cu atenție aluatul în 2 straturi egale. Întindeți 2/3 din crema obținută pe una dintre ele, acoperiți cu al doilea blat. Apăsați cu atenție și îndepărtați excesul de cremă de pe margine.
  6. Întindeți restul de cremă deasupra tortului și presărați fulgii de nucă de cocos. Țineți la frigider 2-3 zile.