Mod de preparare Tort cu nuca si dovleac

  1. Mod de prepararare:
    Separam ouale si batem albusurile impreuna cu apa,adaugam zaharul,apoi galbenusurile.
  2. Amestecam apoi nuca si faina impreuna cu praful de copt.
  3. Coacem blatul in forma de guguluf.
  4. Coacem doua stfel de blaturi.
  5. Crema: preparam budincile si cand s-au racit amestecam cu frisca si nuca.
  6. Crema ghanache o pregatim astfel:incalzim frisca impreuna cu ciocolata pana se topeste ciocolata,o lasam la rece pana se intareste si apoi o batem cu mixerul.
  7. Taiem fiecare blat in doua,le insiropam si montam tortul pentru ai da forma de dovleac.
  8. Mijlocul l-am umplut cu crema ghanache si samburi de caisa,pentru a imita mezul dovleacului cu samburi amestecati cu putina crema.
  9. Am acoperit tortul cu crema ghanache.