Mod de preparare Tort cu nuci caramelizate

  1. Ciocolata se topeste la baie de abur, se raceste putin, se adauga peste margarina si se freaca bine de tot cu mixerul pana devine o crema pufoasa.
  2. Se adauga cate un pahar de zahar si o lingura de lapte, se amesteca bine.
  3. La sfarsit se adauga vanilia.
  4. Daca e prea groasa crema se mai pune putin lapte, daca e prea moale se mai pune zahar.
  5. Se amesteca dulceata de portocale cu apa si se insiropeaza primul blat.
  6. Se intinde jumatate de crema pe primul blat.
  7. Se adauga si al doilea blat si se pune la frigider.
  8. Nucile se taie, se prajesc nu foarte tare intr-o lingurita de margarina si se adauga putin zahar pudra pana la caramelizarea lui.
  9. Trebuie sa dati focul mic si sa aveti mare grija sa nu se arda nucile.
  10. Se lasa sa se raceasca.
  11. Se acopera si al doilea blat cu crema, se modeleaza dupa gust si se orneaza cu nucile caramelizate.