Mod de preparare Tort cu pere glaste

  1. PREPARAREPrepari crema, amestecand iaurtul cu cele 6 linguri de zahar brun, zahar vanilat, si cele 2 linguri de zeama de lamaie, apoi adaugi branza de vaci si frisca batuta.
  2. La sfarsit adaugi gelatina diyolvata in prealabil in apa rece.
  3. Pentru blat, amesteci galbenusele cu coaja de lamaie si porocale, adaugi zahar si mixezi pana devine cremos si creste in volum.
  4. Incorporezi albusele batute spuma taresi adaugi faina amestecand usor.
  5. torni aluatul in tava tapetata si coci 20 de minute, dupa care il lasi la rece.
  6. Peste blat torni 1/2 din crema si felii de la 2 pere apoi restul de crema si dai la rece timp de 2 ore.
  7. Intre timp caramelizezi 200 g zahar brun, adaugi margarina, vinul si perele felii.
  8. Se fierb pana se caramelizeaza.
  9. Ornezi cu ele tortul.
  10. POFTA BUNA!.