Mod de preparare tort cu piscoturi, isurt si fructe

  1. Înmoi gelatina, într-un castron, cu apă călduţă şi o laşi să se umfle 20-25 de minute. Amesteci gelatina topită şi răcită cu iaurtul, zahărul vanilie şi adaugi treptat frişca.
  2. Baţi bine să se amestece.
  3. Scurgi fructele din compot şi le tai felii. Taiem felii kiwi si portocala. Amesteci cu frişca jumătate din cantitatea de fructe şi păstrezi restul pentru decorare.
  4. Tapetezi interiorul unei forme de tort detaşabile cu folie de aluminiu să nu se lipească de frişcă şi acoperi fundul formei de tort cu pişcoturi.
  5. Torni frişca amestecată cu fructe, nivelezi frumos la suprafaţă şi ornezi cu feliile de frcute păstrate. Laşi tortul la rece până în momentul servirii.
  6. În momentul servirii, scoţi tortul cu pişcoturi, iaurt şi fructe din formă, îndepărtezi folia de aluminiu.