Mod de preparare Tort de alune cu frisca

  1. Se incinge cuptorul la 180 grade apoi se bate margarina Rama cu zaharul.
  2. Se inglobeaza pe rand ouale, urmate de faina amestecata cu praf de copt si nuci.
  3. Se aseaza aluatul intr-o forma unsa si se coace 45 min.
  4. Se desprinde din forma si se lasa sa se raceasca, apoi se taie in doua.
  5. Se amesteca smantana cu branza si zahar, se adauga bomboanele si se bate putin cu mixerul.
  6. Frisca se bate cu praful intaritor si se inglobeaza in crema de branza.
  7. Se aseaza crema pe blat si se acopera cu al doilea blat.
  8. Se lasa la frigider 60 min.
  9. Pentru ornat, frisca se bate cu praful intaritor si se spriteaza rozete pe tort, si pe fiecare se aseaza cate o bomboana.
  10. Se zdrobeste restul de bomboana si se presara pe mijlocul tortului.