Mod de preparare Tort de bezea si ciocolata

  1. Se bate albusul cu un praf de sare pana se intareste, se pune zaharul si se pune pe foc pana se intareste, se pune vanilia si lamaia.
  2. Se unge o forma cu ulei imbracata cu hartie, se toarna albusul si se coace la foc potrivit.
  3. Este gata cand se rumeneste deasupra. Se coc 3 astfel de blaturi.
  4. Pentru crema se pune zaharul, ciocolata, apa si cacaua la foc pana se topeste zaharul si da in fiert.
  5. Se ia dupa foc si se pune la rece.
  6. Dupa ce s-a racit se pun cele 9 galbenusuri si se amesteca, se pune din nou pe foc pana se incheaga bine, dupa care se da iar la rece.
  7. Cand s-a racit bine se pun cele doua pachete de margarina Rama frecate spuma.
  8. Asamblezi tortul din cele 3 blaturi si crema si ornezi dupa gust.