Mod de preparare Tort de casa garaj

  1. Se separa galbenusurile si se pun intr-o cupa.
  2. La acestea se adauga zaharul, cacaua, margarina Rama Maestro moale si se bat bine pana ace se obtine o crema densa.
  3. Din aceasta se pastreaza 1/3 pentru glazura tortului.
  4. Miezul de nuca, zaharul vanilat si albusurile batute spuma se adauga cremei obtinute.
  5. Compozitia se amesteca pana ce se omogenizeaza.
  6. Aluatul se toarna intr-o tava rotunda unsa si tapetata cu hartie de copt.
  7. Se introduce la cuptor cca 1 ora si 20 de minute.
  8. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se pune pe un grilaj sub care se pune o tava sau o farfurie.
  9. Cat blatul este cald se aplica crema pastrata pentru glazurare si se decoreaza cu miezul de nuca.
  10. Tortul obtinut se introduce in frigider la rece pentru cca 6 ore apoi se poate servi.