Mod de preparare Tort de ciocolata

  1. Se sfarama biscuiti si se amesteca cu Rama Maestro Savoare de Unt apoi se tapeteaza cu ei fundul si lateralele unei forme de tort si se sa la cuptor circa 10 minute pana intra Rama Maestro Savoare de Unt in biscuiti.
  2. Separat se mixeaza frisca lichida pana se intareste bine apoi se amesteca cu nutella in functie de cat de dulce se vrea.
  3. Se scoate forma din cuptor se raceste si apoi se pune o parte din compozitia de frisca.
  4. Se desfac piersicile, se scot samburii si apoi se pun in blender si se mixeaza bine. Amestecul de piersici se pune peste stratul de frisca, apoi se completeaza cu restul de frisca.
  5. Se topeste ciocolata de menaj si cu o parte din ea se fac frunzulite pe o coala de hartie de copt care apoi se lasa la racit pana se intaresc frunzilitele iar cu restul se tapeteaza tortul.
  6. Apoi se da la rece aproximativ 4 ore. Dupa se scoate forma si pe laterale se adauga frunzele de ciocolata. Deasupra se decoreaza cu flori din fondant sau orice aveti la indemana.