Mod de preparare Tort de ciocolata cu visine

  1. Se scurg visinele din compot.
  2. Zeama impreuna cu amidonul se pun la foc mic si se mesteca continuu pana capata o culoare sticloasa.
  3. Se ia de pe foc, se adauga visinele, se amesteca si se lasa sa se racoreasca.
  4. Crema se prepara dupa instructiunile de pe plic.
  5. Se aseaza prima felie de blat, de preferat intr-un cerc (special pentru prajituri) si se adauga peste ea visinele.
  6. Peste visine se adauga a doua foaie de blat peste care se pune 1/3 crema.
  7. Apoi se adauga a treia foaie de blat si se da la frigider tortul pentru maxim 1 ora.
  8. Se scoate de la frigider, se desface cercul din jurul tortului si se indeparteaza.
  9. Se acopera tortul cu restul de crema (2/3) si pe deasupra se rade ciocolata alba si neagra de menaj.