Mod de preparare Tort de Craciun

  1. Amesteci 100 g faina, migdale si praful de copt.
  2. Mixezi 3 albusuri cu 4 linguri de apa, apoi adaugi zaharul si galbenusurile pe rand.
  3. Adaugi restul de faina in ploaie.
  4. Amesteci aluatul bine si il intinzi intr-o forma de bradut.
  5. Dai la cuptor pentru 25 min.
  6. Speli lamaile le razi coaja si le storci.
  7. Sucul il amesteci cu zaharul pudra, iaurtul plicul de zahar vanilat si gelatina pregatita cum scrie pe plic.
  8. Dai la frigider pentru 20 minute.
  9. Intre timp pregatesti frisca lichida pe care o amesteci cu crema de iaurt.
  10. Pe platou, blatul bradut il tai in doua, insiropezi o parte , pui bucatile de ananas taiate marunt, intinzi uniform crema si pui gem in loc in loc.
  11. Pui deasupra celalalt blat si imbraci tortul in frisca si ornezi.