Mod de preparare Tort de gutui cu crema de vin

  1. Se incinge cuptorul la 175 grade C.
  2. Se bate Rama Maestro cu zaharul.
  3. Se macina nucile.
  4. Se inglobeaza pe rand, ouale.
  5. Se amesteca faina cu nuci macinate si praf de copt; se inglobeaza in compozitia de oua, impreuna cu laptele.
  6. Se aseaza intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace 35-40 min.
  7. Se curata gutuile si se taie felii.
  8. Se inabusa cu suc de mere, zahar si zahar vanilinat 8-10 minute.
  9. Se adauga praf de budinca.
  10. Se dizolva in aceasta compozitie gelatina.
  11. Blatul se unge cu aceasta compozitie si se da la rece 2 ore.
  12. Pentru crema, se prepara mai intai o budinca din vin, suc de mere, zahar, coaja de lamaie si praf de budinca.
  13. Se dizolva inauntru gelatina si se amesteca pana ce se raceste.
  14. Se inglobeaza 300 ml frisca batuta.
  15. Crema se aseaza peste gutui si se da la rece 3 ore.
  16. Se bat 200 ml frisca si se imbraca tortul.
  17. Se presara alune pisate.