Mod de preparare Tort de piersici cu crema de branza

  1. 1.
  2. Compotul se scurge si fructele se taie cuburi.
  3. Gelatina se dizolva in putina apa rece.
  4. Frisca lichida se bate.
  5. Piersicile se taie felii si se stropesc cu lamaie.
  6. 2.
  7. Branza se amesteca bine cu zaharul,putin suc de lamaie,gelatina,stafidele si fructele si fructele din compot si apoi se tine la rece 30 de minute.
  8. 3.
  9. Crema se amesteca apoi cu 400 ml de frisca batuta.
  10. Foile de blat se insiropeaza cu zeama din compot.
  11. 4.
  12. Se pun alternativ cate o foaie de blat si un strat de din crema de branza,iar la final,ultima felie de blat se acopera cu frisca batuta si se decoreaza dupa inspiratie cu felii de piersici,ciocolata topita si cacao.
  13. SFATURI PRACTICE:-Pentru ca tortul sa isi mentina forma,blatul nu se va insiropa prea tare deoarece acesta se mai inmoaie si datorita cremei.