Mod de preparare Tort de struguri cu crema de vin

  1. Galbenusurile se bat cu zahar.
  2. Se incalzesc pana la punctul de fierbere, amestecand, impreuna cu vin si suc.
  3. Se dizolva inauntru gelatina si se da la rece.
  4. Cand incepe sa se intareasca, se adauga frisca batuta.
  5. Primul blat se unge cu 2 linguri de jeleu.
  6. Se aseaza deasupra boabe de struguri albi alternand cu boabe de struguri negri.
  7. Se acopera cu jumatate din cantitatea de crema si cu al doilea blat, uns cu 2 linguri de jeleu, apoi se aseaza restul de crema si al treilea blat.
  8. Se lasa la rece 3 ore.
  9. Marginile tortului se ung cu frisca batuta cu zahar pudra.
  10. Se incrustreaza migdale.
  11. Se presara la suprafata zahar pudra.
  12. Se iau boabe perechi de strugure si se tavalesc mai intai prin albus batut apoi prin zahar.
  13. Se decoreaza tortul.