Mod de preparare Tort de trandafiri

  1. Pasul 1

    Bateti bine Rama Maestro Savoare de unt, pana ce capata o consistena cremoasa, apoi adaugati treptat zaharul pudra, iar la final adaugati esenta de vanilie.
    Bateti ouale si adaugati-le in amestecul de Rama Maestro Savoare de unt si mixati bine.

  2. Pasul 2

    Cerneti ingredientele uscate si adaugati-le in amestecul de Rama Maestro Savoare de Unt alternativ cu laptele. Amestecati pana cand aveti o consistenta omogena.
    Impartiti amestecul in doua, adaugati pudra de cacao in jumatate si suc de portocale si coaja in cealalta jumatate.

  3. Pasul 3

    Puneti blaturile in 2 tavi de 20cm diametru, unse in prealabil cu Rama Maestro Savoare de Unt si apoi luati un cutit si amestecati in aluat pentru un efect marmorat. Coaceti la 180 grade pentru 20 minute sau pana ce trece proba scobitorii, apoi lasati blatul sa se raceasca complet inainte sa adaugati glazura.

  4. Pasul 4

    Pentru amestec, puneti crema de branza intr-un bol, amestecati cu zaharul pudra pana cand are o consistenta omogena. Adaugati sucul si coaja de portocala si amestecati bine.

  5. Pasul 5

    Pentru glazura, topiti ciocolata si lasati-o sa se racoreasca. Bateti bine Rama Maestro Savoare de Unt pana ce capata o consistena cremoasa, apoi adaugati treptat zaharul pudra. La final adaugati esenta de vanilie si ciocolata topita si racita. Amestecati bine si adaugati peste blat cu ajutorul unui pos sau a unei pungi taiate la un colt.

  6. Pasul 6

    Indreptati partea superioara a prajiturilor si apoi creati un sandvis din cele doua, adaugand la mijloc o parte din amestec. Acoperiti marginile si partea superioara cu crema si lasati la frigider timp de 30 de minute pana se intareste.
    Incepand din mijlocul prajiturii, formati trandafirasi cu posul, asigurandu-va ca sunt unul langa altul.