Mod de preparare Tort delicios

  1. Se prepara budincile (in vase diferite) dupa instructiunile de pe plic si se dau deoparte de pe foc.
  2. Se inmoaie fiecare plic de gelatina in cate 50 ml apa , se dizolva si fiecare se amesteca cu cate o budinca.
  3. Cand s-au racorit se adauga in fiecare cate 1/2 din frisca batuta bine.
  4. Se aseaza pe suportul de tort inelul de cerc.
  5. Se aseaza in inel prima felie de blat.
  6. peste ea se toarna budinca galbena.
  7. apoi a doua felie de blat.
  8. peste ea budinca maro, apoi a treia felie de blat si budinca maro.
  9. Se da o ora la rece.
  10. Apoi se scoate din frigider, se indeparteaza inelul.
  11. se prepara glazura dupa instructiunile de pe plic si deasupra se aseaza alternative rondelele din ciocolata cu fructe.
  12. POFTA BUNA!.