Mod de preparare Tort delicios cu portocale si capsuni

Blat:

  1. Topiți Rama Maestro într-o cratiță și luați de pe foc. Bateți albușurile cu sarea până când se întăresc, iar apoi adăugați treptat zahărul, gălbenușurile, coaja de portocală rasă, esența de portocală și făină. La final adăugați în compoziție și margarina topită.
  2. Împărțiți aluatul în trei tăvi de copt cu diametrul de 24 cm, acoperite cu hârtie de copt. Dați la cuptor pentru 12 minute, in cuptorul preincalzit la 200 de grade, apoi lăsați la răcit. 

Cremă:

  1. Amestecați zahărul cu apa într-o oală și puneți pe foc până când compoziția fierbe, dar nu caramelizați. Lăsați siropul la răcit. Bateți gălbenușurile și adăugați treptat siropul, apoi lăsați în continuare la răcit. În timp ce amestecați, adăugați Rama Maestro Savoare de Unt.
  2. La final adăugați lichiorul și mai amestecați pentru 5 minute. Întindeți crema pe tort, înlăturând excesul. Lăsați o oră la frigider.  

Glazură:

  1. Topiți ciocolata la bain marie și lăsați la răcit.  Bateți Rama Maestro Savoare de Unt până când devine pufoasă și apoi adăugați treptat ciocolata. Amestecați pentru 4-5 minute.
  2. Întindeți crema pe tort, decorați cu feliile de portocală sau cu căpșunile.Țineți la frigider 2-3 zile.