Mod de preparare Tort delicios de ciocolata
- Bateti ouale cu zaharul. Adaugati cacaua, faina si praful de copt.
- Separat, intr-o cratita, puneti Rama Maestro pe foc mic, la topit si lasati-o apoi deoparte, sa se racoreasca
- Adaugati ingredientele uscate in ouale batute si amestecati. Adaugati in mijlocul amestecului Rama Maestro topita si omogenizati compozitia.
- Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute la 170-180 de grade. Dupa ce s-a copt, lasati tortul sa se racoreasca si apoi taiati-l pe orizontala sa obtineti cele doua blaturi.
- Pentru crema, amestecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul si apoi adaugati ouale, pe rand. Topiti ciocolata si adaugati in amestecul obtinut, apoi omogenizati.
- Pentru glazura, topiti ciocolata impreuna cu Rama Maestro si amestecati pana la omogenizare.
- Asamblati tortul astfel: Puneti peste unul dintre blaturi crema si acoperti cu cel de-al doilea blat. Glazurati toate laturile tortului cu ciocolata topita.
- Folositi razatoarea pentru legume si radeti ciocolata, cu care decorati apoi tortul.