Mod de preparare Tort delicios de ciocolata

  1. Bateti ouale cu zaharul. Adaugati cacaua, faina si praful de copt.
  2. Separat, intr-o cratita, puneti Rama Maestro pe foc mic, la topit si lasati-o apoi deoparte, sa se racoreasca
  3. Adaugati ingredientele uscate in ouale batute si amestecati. Adaugati in mijlocul amestecului Rama Maestro topita si omogenizati compozitia.
  4. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute la 170-180 de grade. Dupa ce s-a copt, lasati tortul sa se racoreasca si apoi taiati-l pe orizontala sa obtineti cele doua blaturi.
  5. Pentru crema, amestecati Rama Maestro Savoare de Unt cu zaharul si apoi adaugati ouale, pe rand. Topiti ciocolata si adaugati in amestecul obtinut, apoi omogenizati.
  6. Pentru glazura, topiti ciocolata impreuna cu Rama Maestro si amestecati pana la omogenizare.
  7. Asamblati tortul astfel: Puneti peste unul dintre blaturi crema si acoperti cu cel de-al doilea blat. Glazurati toate laturile tortului cu ciocolata topita.
  8. Folositi razatoarea pentru legume si radeti ciocolata, cu care decorati apoi tortul.