Mod de preparare Tort din turta dulce

  1. Cerne faina, bicarbonat de sodiu şi sare împreună într-un castron spaţioas.
  2. Adăugaţi ghimbir, scorţişoară, cuişoare, nucsoara si piper.
  3. Se amestecă bine.
  4. Combina zaharul, ouăle, margarina Rama şi bate pana se omogenizeaza.
  5. Se toarnă apă clocotită şi miere intr-un castron rezistent la căldură şi se amestecă pentru a combina.
  6. Se toarnă încet acest amestec in cel de ou si se bate pana se omogenizeaza.
  7. Cu mixerul la viteza medie, adăugaţi amestecul uscat ingredientele (faina,etc).
  8. Bateti bine, dar nu excesiv dupa fiecare adăugare.
  9. Se toarna aluatul in tigaia de tort pregătita şi se coace pe raftul din mijloc al cuptorului pre-încălzit.
  10. Coaceţi pentru 50-60 de minute, sau până când o scobitoare iese curat.
  11. Se răceste la temperatura camerei şi se pudreaza cu zahar pudra.