Mod de preparare Tort diplomat cu fructe

  1. Se bate smantana cu zahar pana se topeste zaharul.
  2. Se adauga intaritorul pentru frisca si se continua amestecarea la viteza mica a mixerului cca 1 minut.
  3. Se incalzeste putina apa si se adauga gelatina peste apa clocotind, dupa care se amesteca cu jumatate din frisca obtinuta.
  4. Cealalta cantitate de frisca se pune la frigider.
  5. Frisca amestecata cu gelatina se mai bate cu mixerul inca 1 minut la viteza mica dupa care se pune intr un bol rotund si se adauga deasupra un strat de biscuiti care va deservi de blat ,dupa care se pune la frigider timp de o ora.
  6. La scoaterea din frigider se rastoarna pe un platou cu biscuitii dedesubt.
  7. Blatul astfel obtinut se acopera cu restul de frisca din frigider si mai apoi se orneaza cu fructe.
  8. Sper sa va placa la fel de mult ca si noua!.