Mod de preparare Tort exotic

  1. Se freaca galbenusurile cu 9 linguri de zahar si zaharul vanilat.
  2. Albusurile se bat spuma adaugand treptat alte 9 linguri de zahar si incorporam cu galbenusurile, adaugand faina si amidonul.
  3. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si se coace cca 25-30 min.
  4. Se raceste blatul in tava dupa care se taie in doua.
  5. Ciocolata se taie bucati mici sau se rade, se scurge siropul din conserva de ananas intr-un vas.
  6. Punem smantana pe foc mic sa dea cateva clocote, adaugam ciocolata, lasam sa se topeasca si punem si fulgii de cocos si lichiorul.
  7. Crema obtinuta o punem peste prima parte din blat.
  8. Punem si partea a doua din blat peste crema.
  9. Punem cateva bucati de ananas iar restul taiem cubulete amestecam cu branza sucul de lamaie, restul de zahar. 
  10. Sucul de ananas si gelatina se fierb impreuna si incorporam apoi in crema de branza si punem deasupra tortului peste bucatile de ananas.
  11. Se da la rece cca 3 ore.
  12. Se orneaza cu fulgi de nuca de cocos si bomboane.