Mod de preparare Tort exotic de frisca, mango si cocos

  1. Preîncălzești cuptorul la 180°C.
  2. Topești margarina Rama.
  3. Bați ouăle cu zahărul, pe baie de abur.
  4. Le iei de pe foc și continui să amesteci masa de ouă, până când se răcește.
  5. Amesteci migdalele măcinate, cu grișul și praful de copt, apoi le încorporezi treptat în masa de ouă, împreună cu margarina Rama maestro topită.
  6. Torni aluatul într-o formă de tort (Ø 26 cm) tapetată cu hârtie de copt, pe care o dai la cuptor timp de 30 de minute.
  7. Scoți blatul, îl răstorni, dezlipești hârtia de copt și îl lași să se răcească pe o planșetă de lemn.
  8. Înmoi gelatina în apă rece.
  9. Amesteci iaurtul cu lichiorul de cocos și zahărul pudră.
  10. Bați 350 ml frișcă și o încorporezi în compoziția cu iaurt, împreună cu gelatina dizolvată.
  11. Dai crema la frigider timp de 5-10 minute.
  12. Tai blatul în două foi orizontale.
  13. Fixezi un inel de tort în jurul bazei, apoi ungi cu masa de cocos și frișcă.
  14. Așezi deasupra a doua foaie de blat și dai tortul la frigider, timp de 3 ore.
  15. Bați spumă frișca rămasă, împreună cu întăritorul.
  16. Pui frișca într-un cornet sau poș.
  17. Ornezi tortul cu frișcă, felii de mango și fulgi de cocos.