Mod de preparare Tort festiv

  1. Ouale se bat cu zaharul pana se obtine o spuma subtire.
  2. La final se adauga faina si praful de compt si se amesteca pana cand se obtine un aluat subtire.
  3. Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coce timp de 40-45 de minute.
  4. Intr-o cratita se pun frisca si ciocolata si se topesc la baie de aburi.
  5. Dupa ce s-a topit ciocolata se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
  6. Intre timp se freaca margarina cu zahrul, apoi se pune Nuttela.
  7. Ciocolata topita se bate bine cu mixerul apoi se adauga si compozitia de Rama Maestro.
  8. Dupa ce s-a ingrosat se lasa sa se raceasca.
  9. Blatul se taie in 3 parti egale si se umple cu crema de ciocolata.
  10. Pe ultimul strat se rastoarna glazura de ciocolata si se intinde uniform.
  11. Se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia.