Mod de preparare Tort festiv

  1. Pentru balturile de ciocolata punem la fiert laptele, zaharul, cacaua, ciocolata si margarina RAMA si lasam sa fiarba pana se leaga putin.
  2. Dupa racire se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma si la final faina si praful de copt.
  3. Pentru blaturile albe vanilate punem la fiert laptele, zaharul, margarina RAMA si nuca de cocos si alsam pe foc pana se leaga putin.
  4. Dupa racire se adauga galbenusurile apoi albusurile batute spuma, faina cu praful de copt si esenta de vanilie si se coc la foc mic 40-45 min.
  5. Intre timp, preparam crema. Incepem prin a bate frisca lichida pana cand nu mai cade de pe mixer sau tel.
  6. Se fierb budincile cu zaharul si laptele
  7. Se lasa budinca fierte sa se raceasca, apoi se adauga putin cate putin in frisca in timp ce se mixeaza.
  8. Cu crema rezultata se ung blaturile apoi se suprapun alternand culorile.