Mod de preparare Tort fluture cu capsuni

  1. Preincalziti cuptorul la 180 °C (160 °C pentru cuptorul electric). Puneti hartia de copt pe tava. Amestecati Rama Maestro si zaharul cu un mixer pana la omogenizare. Incorporati ouale in compozitie, unul cate unul. 
  2. Amestecati faina, alunele de padure, praful de copt si un pic de sare. Introduceti laptele in compozitie treptat. Adaugati si restul alunelor maruntite si omogenizati.
  3. Turnati compozitia in tava de copt si nivelati suprafata. Coaceti timp de 20 de minute. 
  4. Intre timp, radeti coaja de la o lamaie. Amestecati-o cu crema de branza si cu zaharul. 
  5. Bateti frisca lichida pana cand se intareste si ajunge sa aiba consistenta cremei de branza. Lasati-o la racit pana cand aveti nevoie de ea din nou. 
  6. Curatati capsunile. Luati o treime dintre ele si feliati-le. 
  7. Taiati blatul racit in doua jumatati si intindeti crema pe fiecare. Adaugati apoi capsunile si lipiti blaturile intre ele.
  8. Imprastiati restul cremei pe tort, in forma de valuri. Decorati cu capsuni in forma de fluturi.