Mod de preparare Tort indragostit

  1. Se separa albusul de galbenus.
  2. Albusul se bate spuma, apoi se adauga zaharul, dupa care galbenusurile, faina, cacaco, si praf de copt.
  3. Se da la cutor 35min.
  4. Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei, acesta se bate spuma cu zaharul vanilat.
  5. Ciocolata se topeste pe baie de abur, apoi se amesteca cu untul si cu 1 galbenus iar la final cu frisca batuta bine.
  6. Se bate frisca bine.
  7. Gelatina se prepara conforma instructiunilor de pe ambalaj, dupa care se pune pe baie de abur.
  8. Cand s-a topit, se amesteca cu frisca si zaharul pudra.
  9. Se scot samburii de la visine.
  10. Se pune zaharul la caramelizat. Cand e de culoare maronie se adauga apa si se lasa sa fiarba pana ce se dizolva tot zaharul. Se lasa la racit si se adauga si compotul de visine.
  11. Blatul se taie in 3.
  12. Se insiropeaza prima foaie, se aseaza crema de ciocolata, se pune al doilea blat, iar se insiropeaza si se pune crema de frisca, apoi visinele.
  13. Se aseaza deasupra ultimul blat.
  14. Se insiropeaza si acesta.
  15. Se prepara budinca conform instructiunior de pe ambalaj (se pun la fiert 500 ml lapte, praful de budinca se amesteca cu 3 linguri de zahar si 4 lapte, cand da laptele in clocot se toarna praful de budinca si se lasa sa mai fiarba 1 min).
  16. Jumatate din crema se pune pe ultimul blat, iar cealalta jumatate se amesteca cu frisca batuta; cu aceasta se orneaza laturile tortului.