Mod de preparare Tort micado

  1. Se amesteca ingredientele uscate pentru blat si se uniformizeaza. Se adauga apoi treptat in galbenusurile batute spuma si se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus. 
  2. Pregatim o forma de tort - o ungem cu margarina Rama Maestro si o tapetam cu faina sau cu hartie de copt. Punem compozitia de blat in forma si dam in cuptorul preincalzit pentru 30-45 de minute. 
  3. Cand e gata, testam cu scobitoarea si o lasam sa se raceasca in forma, apoi scoatem forma. Se taie tortul in 2 sau 3 foi, dupa preferinta.
  4. Crema acestui tort se prepara astfel: in galbenusurile frecate spuma cu zaharul se incorporeaza faina, cafeaua concentrata si se amesteca cu Rama Maestro frecata spuma.
  5. Foile se umplu cu crema si se acopera cu glazura de ciocolata.
  6. Pentru prepararea glazurii de ciocolata, punem ciocolata la bain marie, adaugam zaharul dupa preferinta, apoi laptele caldut si omogenizam. 
  7. La final adaugam Rama Maestro si omogenizam bine.