Mod de preparare Tort multicolor

  1. Pentru inceput se separa ouale.
  2. Albusurile se bat spuma cu sarea iar margarina se freaca cu zaharul, peste care se mai adauga galbenusrile batute usor.
  3. Se amesteca toate intr-un bol inalt, se adauga faina cu praful de copt si zaharul vanilat.
  4. Compozitia se rastoarna intr-o forma rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace timp de 30-35 de minute.
  5. Pentru crema, se pun laptele si frisca la fiert.
  6. Intre timp se bat galbenusurile cu zaharul pana se ingroasa.
  7. In amestecul de lapte si frisca se adauga vanilia si se lasa in continuare pana cand se ingroasa.
  8. Se da jos de pe foc si se lasa la racit.
  9. Blatul se portioneaza in 3 si se umple cu crema de vanilie.
  10. Se orneaza cu ciocolata topita si cu nuca de cocos.