Mod de preparare Tort multifruct

  1. Pentru inceput separam albusurile de galbenusuri. Mixam bine ouale si apoi adaugam zaharul si faina si se bat cu mixerul pana se obtine o compozitie  omogena.
  2. Apoi se imparte compozitia in 2 parti egale. O parte se lasa asa, iar la o parte se adauga cacao.
  3. Se obtine o crema maro apoi se pune jumatate din cantitatea de smantana peste si cealalta jumatate peste cealalta compozitie.
  4. Se amesteca bine pana ce compozitia incepe sa se ingroase.
  5. Se pun cele 2 compozitii in 2 tavi si se baga la cuptor. Se scot dupa ce sunt crescute si se lasa la racit.
  6. Apoi se trece la crema: se pune intr-un bol laptele impreuna cu margarina si cu zahar si se amesteca.
  7. Apoi se pun in blender 5 capsuni cu jumatate dintr-un mango, jumatate de banana si jumatate de portocala.
  8. Se obtine o crema de fructe care adauga apoi peste lapte, margarina Rama Maestro si zahar si se amesteca din nou.
  9. Se ia blatul cu cacao deasupra lui punem crema si deasupra cremei celalalt blat.
  10. Se prepara frisca si se intinde frisca pe toata suprafata tortului.
  11. Se taie fructele ramase in feliute si se pun peste frisca pe toata suprafata tortului.
  12. Va trebuie putina imaginatie si creativitate pentru a obtine ceva frumos si colorat, apoi se lasa la rece.