Mod de preparare Tort "negri in camasi albe"

  1. Preparare blat: albusurile se bat spuma cu zaharul.
  2. Se adauga galbenusurile pe rand, se pune si apa si se bate in continuare.
  3. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga peste compozitia de sus.
  4. Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor sa se coaca.
  5. Preparare crema I: se bat albusurile spuma cu zahrul si se pune peste blat cand este aproape copt.
  6. Se da din nou la cuptor sa se coaca pana se rumeneste bezeaua.
  7. Preparare cremaII: galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, apoi se adauga cacaua si se incorporeaza bine.
  8. Se pune intr-o craticioara la bain-marie si se amesteca in continuare pana se ingroasa.
  9. Se adauga margarina si se amesteca bine. Se da crema deoparte si se lasa sa se raceasca.
  10. Se intinde deasupra si se imbraca tortul cu ea.