Mod de preparare Tort padurea neagra

  1. Blat: se bat albusurile spuma tare,se adauga zaharul,galbenusurile pe rand ,praful de copt stins cu putin otet si faina amestecata cu cacao.
  2. Se tapeteaza cu hartie de copt tava in care coacem blatul si turnam compozitia.
  3. bagam tava cuptorul preincalzit.
  4. incercam cu o scobitoare sa vedem daca este gata.
  5. Cand s-a copt il scoatem si il lasam la racit,apoi il taiem in 2 pe orizontala.
  6. Crema:preparam frisca adaugand si intaritorul.
  7. Punem primul blat,adaugam visinele,turnam peste ele sirop din compot pentru a se insiropa blatul apoi punem jumatate din compozitia de frisca.
  8. Adaugam al 2-lea blat si repetam operatiunea cu compozitia ramasa.
  9. Pe margine decoram cu frisca si ciocolata menaj topita pe baie de aburi.