Mod de preparare Tort paradis cu ciocolata

  1. Se tapeteaza trei tavi de copt rotunde de 22 cm cu hartie cerata si se unge hartia; se lasa deoparte.
  2. Intr-un castron mare se bate margarina Rama Maestro cu zaharul pana cand se obtine o crema usoara si spumoasa.
  3. Se adauga ciocolata; se amesteca bine.
  4. Se adauga ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
  5. Se combina faina si bicarbonatul; se adauga in mixtura cremoasa alternativ cu laptele si apa, amestecand bine dupa fiecare adaos.
  6. Se incorporeaza pecanul si se toarna compozitia in tavile pregatite.
  7. Se coc la 175 grade C timp de 23-27 de minute, sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.
  8. Se racoresc 10 minute in tavi inainte sa se scoata si sa se raceasca pe gratar, apoi se scoate hartia cerata.
  9. Pentru glazura, intr-un castron mare se bat omogen branza de vaci si margarina Rama Maestro.
  10. Se adauga ciocolata si vanilia si se amesteca bine.
  11. Se adauga treptat zaharul budra, batand pana cand crema devine usoara si spumoasa.
  12. Se intinde glazura intre cele trei straturi de prajitura, apoi se acopera cu glazura deasupra si pe margini si se orneaza cu ciocolata rasa.
  13. Se pastreaza la frigider cateva ore inainte de servire.