Mod de preparare Tort raffaello

  1. Esenta de rom o lungim cu apa in asa fel incat sa ne ajunga la insiroparea blaturilor.
  2. Luam blaturile si le taiem in 2 pt.
  3. a avea 4 straturi.
  4. Pt.
  5. a prepara crema galbena avem nevoie de cele 6 galbenusuri amestecate cu zaharul si batute pe bain-mariept.
  6. circa 10 min.
  7. pana se ingroasa.
  8. Se da la racit, timp in care frecam margarina rama cu zaharul vanilinat pana devine spuma.
  9. Cand galbenusurile sau racit le adauagam trepat la margarina.
  10. Pt.
  11. crema alba trebuie sa batem pe bain-marie cele 6 abusuri iar cand incep sa se ingroase adaugam treptat cele 12 ling de zahar tos.
  12. Dam la racit,iar cand e gata incorporam usor nuca de cocos.
  13. Luam cele 4 blaturi de tort si le insiropam cu esenta de rom, apoi luam 1 blat si il punem pe un platou si turnam jumatete din crema galbena intinzand-o pe toata suprafata blatului.
  14. Punem al 2-lea blat si turnam jumatate din compozitia alba peste care presaram samburi de migdale tostate in prealabil.
  15. Punem cel de al 3-lea blat si il ungem cu restul de crema galbena,iar la final cel de al 4-lea blat pe care intindem crema alba incercand sa ungem si marginile cat sa se prinda nuca de cocos pe care o vom pune cu mana pt decor si deasupra presaram ciocolata alba data pe razatoarea mare.