Mod de preparare Tort rapid cu ciocolata si visine

  1. Pentru blat se separa albusurile de galbenusuri.
  2. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, pana cand se topeste.
  3. Albusurile se rastoarna peste compozitia de galbenusuri, se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza la viteza mica.
  4. La sfarsit se adauga cacaoa si zaharul vanilat si se amesteca usor cu un tel.
  5. Compozitia se rastoarna intr-o foram unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru 30-35 de min.
  6. Pentru crema se pune ciocolata rupta bucatele intr-o craticioara, se adauga zaharul, coaja de portocala si margarina, se pun la foc mic si se topesc.
  7. Dupa ce s-a obtinut o crema subtire se lasa putin la racit, iar apoi se mixeaza la viteza mare pana devine o crema spumoasa si tare.
  8. Blatul se taie in 2-3 parti, se umple cu crema de ciocolata, iar pe deasupra se decoreaza tot cu crema de ciocolata, cu frisca si cu visinele intregi.
  9. Pofta buna!.