Mod de preparare Tort sah

  1. Aluat:
    - se freaca spuma margarina Rama cu zaharul, apoi se adauga treptat ouale batute cu vanilia.
  2. - incormporam faina si praful de copt
    - impartim compozitia in doua si in una adaugam cacao
    - tapetam cu foi de aluminiu trei tavi
    - punem fiecare compozitie intr-un sprit si formam inele de marimi egale in tavi
    - intr-o tava facem in mijloc un cerc mic cat o nuca din compozitia de cacao
    - in jurul lui facem apoi un inel din compozitia alba
    - apoi unul de cacao si tot asa pana ocupam fundul tavei
    - in urmatoarea tava inversam inelele , incepem cu compozitia alba
    - in a treia tava facem ca si in prima tava
    - dam tavile la cuptor 25 min, apoi le lasam la racit
    Crema:
    - punem ciocolata rupta bucati cu frisca lichida nebatuta intr-o cratita si amestecam mereu.
  3. Dupa ce s-a topit o batem pana devine lucioasa si o bagam la frigider
    - dupa ce s-au racit, foile se insiropeaza cu sirop fiert si racit din apa cu zahar
    - asezam o foaie de aluat pe platou, intindem crema si adaugam a 2-a foaie, si tot asa apoi ornam cu frisca.