Mod de preparare Tort stele pe zapada

  1. Pisezi biscuitii si ii amesteci cu margarina inmuiata la temperatura camerei.
  2. Ungi cu ulei inelul unei forme detasabile de tort, si il asezi pe un platou tapetat cu hartie de copt.
  3. Asezi amestecul de biscuiti in interiorul inelului, presand bine cu dosul unei linguri.
  4. Pui gletina la inmuiat in 100ml apa rece, dupa 15 min o dizolvi la bain-marie.
  5. Bati frisca si o amesteci cu iaurtul , zaharul, zeama de portocale si de lamaie si gelatina racorita.
  6. Scurgi caisele din compot si le pui pe blat cu scobitura in jos.
  7. Torni crema cu gelatina si dai tortul la frigider pentru4-5 ore.
  8. Intre timp topesti pe baie de aburi ciocolata alba, o torni intr-un cornet de hartie de copt si realizezi stelute pe un suport de hartie de copt.
  9. Le desprinzi cu grija dupa ce s-au racit.
  10. Scoti tortul din frigider si demontezi cu grija inelul.
  11. Asezi pe tort sabloane cu stelute si presari cicolata maro si ridici usor sabloanele, asfel incat sa-ti ramana stelute maro bine delimitae.
  12. Asezi cate o stea de ciocolata alba langa perechea ei maro.