Mod de preparare Tort teren de fotbal

  1. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat bine cu telul sau mixerul si apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare. Se pun galbenusurile, frecate cu un praf de sare si faina in ploaie. 
  2. Se amesteca cu o spatula sau o lingura de lemn de jos in sus, in miscari circulare si se pune compozitia de blat intr-o tava dreptunghiulara, apoi se coace in cuptorul preincalzit, pana cand trece proba scobitorii. 
  3. Dupa ce s-a racit se taie in 3 foi se insiropeaza cu siropul fiert si racit, apoi se umple cu crema preparata astfel: ciocolata rupta in bucati mici si margarina Rama Maestro se pun in frisca lichida si se amesteca pe foc pana se topeste, dupa care se da la rece cam 3-4 ore.
  4. Dupa ce s-a racit bine se spumeaza cu mixerul si se aromatizeaza cu rom.
  5. Tortul astfel umplut se decoreaza cu frisca dupa bunul plac.