Mod de preparare Tort valentine

  1. Galbenusurile se freaca cu zaharul si se mixeaza cu apa calduta. Albusurile se bat spuma, apoi se amesteca cu galbenusurile si se adauga faina in ploaie. 
  2. Se amesteca cu o lingura de lemn sau o spatula si se adauga la final praful de vanilie. 
  3. Blatul se coace in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se lasa sa se raceasca si se taie pe orizontala in 3 foi.
  4. Zaharul pentru crema se pune la caramelizat, cind este moale se amesteca cu margarina Rama, faina, ciocolata taiata bucatele si apa.
  5. Se fierb toate pina se topeste ciocolata.
  6. Se lasa sa se raceasca, apoi se pune intre foile blatului.
  7. Glazura se pune in apa impreuna cu zaharul, se fierbe pina se ingroasa si se toarna peste blat.
  8. Se decoreaza tortul cu bombonele colorate sau jeleuri. Se tine la rece cateva ore inainte de servire.