Mod de preparare Tortul cu piersici si crema de cocos

  1. Se lasa jumatatile de piersici la scurs.
  2. In zeama de compot se inmoaie gelatina.
  3. Iaurtul se amesteca cu fulgii de cocos (se mai pastreaza 2-3 lingurite pentru ornat), zaharul si zaharul vanilat.
  4. Se dizolva gelatina, dupa care se inglobeaza in crema de iaurt.
  5. Se da crema putin la frigider.
  6. Intre timp se bat 600 ml frisca.
  7. Apoi se amesteca cu crema de iaurt.
  8. Cateva jumatati de piersici se taie felii pentru ornat, restul se pastreaza pentru a se adauga in interiorul tortului.
  9. Se aseaza o felie de blat in cercul pt. tort.
  10. Peste  ea se pune crema de iaurt.
  11. Se aseaza jumatatile de piersici pastrate (si se apasa putin sa intre in crema).
  12. Se adauga peste ele cealalta jumatate crema de iaurt, peste care se vine cu o felie de blat.
  13. Se da la frigider 3-4 ore.
  14. Se scoate cercul de tort, se imbraca si se orneaza tortul cu frisca obtinuta din restul de 200 ml frisca.
  15. Se adauga feliutele de piersici din compot.
  16. Se presara nuca de cocos.