Mod de preparare Tortulet broasca testoasa

Rulada:

  1. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul impreuna.
  2. Dupa ce s-a inchegat cat de cat se pun si galbenusurile, esenta si faina amestecata cu praful de copt.
  3. Compozitia rezultata se pune in tava in care ati pus hartie de cerata si se da la cuptor.
  4. Blatul se lasa in cuptor cam un sfert de ora.
  5. Cand s-a copt, rasturnati blatul pe un prosop umed si taiati-l in doua.
  6. Cele doua bucati se ung uniform cu gem si se ruleaza.
  7. Dupa ce s-a racit se taie ruladele felii, groase de aproximativ 1 centimetru.

Crema:

  1. Se bate smantana cu zaharul pana se obtine frisca, se adauga apoi si celelalte ingrediente mentionate mai sus.

Asamblarea:

  1. Puneti folie intr-un bol rotund si tapetai apoi cu feliile de rulada.
  2. Turnati apoi frisca si acoperiti cu inca un rand de de rulada.
  3. Se da vasul la rece pentru 2-3 ore, apoi se rastoarna pe platou.
  4. Capul si picioarele broscutei se pot face din pasta de zahar, caramele gumate, bucati de rahat sau jeleuri.