Mod de preparare Tortulete animate

  1. Incalzeste cuptorul la 170C.
  2. Tapeteaza cu foi de copt o tava de briose medii si o tava de briose micute.
  3. Intr-un vas amesteca faina cu bicarbonat si zahar pudra.
  4. Intr-un alt vas bate oul cu zer, Rama Maestro topita, coaja rasa si zeama de lamaie.
  5. Inglobeaza amestecul cu faina si mixeaza-le pana la omogenizare.
  6. Umple fiecere loc din tava pentru briose medii cu cate 2 linguri de aluat, iar tava pentru briose mici cu cate 1 lingura aluat.
  7. Aseaza cate o bucatica de ciocolata in centrul fiecarei briose, apoi mai pune la fiecare briosa cate 1 lingura de aluat peste ciocolata.
  8. Da briosele la copt 20-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.
  9. Pentru decor, bate albusurile cu zaharul ca pentru bezea si coloreaza-le cum doresti.
  10. Pentru fiecare tortulet aseaza cate o briosa medie pe farfurie.
  11. Unge briosa deasupra cu bezea si aseaza deasupra o briosa mica.
  12. Unge si aceasta briosa cu bezea si decoreaz-o cu figurine facute din fondant.