Mod de preparare Triunghiuri cu mere si ciocolata

  1. Margarina se freaca spuma, apoi se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta de rom
  2. Se adauga apoi ouale unul cate unul mixand bine dupa fiecare.
  3. Intr-un castron separat se amesteca faina( preferabil cernuta), praful de copt, scortisoara, cacaua, coaja de lamaie 
  4. Se adauga faina peste unt cate putin si se amesteca.
  5. Se incorporeaza merele rase si merisorul sau stafidele 
  6. Se pune amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la 180 grade C timp 40-50 min, sau pana trece proba cu scobitoarea.
  7. Dupa ce se scoate din cuptor, se taie dupa dorinta si se lasa la racit.
  8. Intre timp se face glazura incalzind ciocolata la bain marie si amestecand-o cu ulei, sau margarina sau frisca.
  9. Dupa ce s-a racit prajitura se glazureaza dupa dorinta.
  10. Fie se glazureaza direct in tava, sau fiecare bucata in parte.