Mod de preparare Turn de napolitane cu capsune

  1. Se separa ouale si se bat albusurile spuma.
  2. Se freaca margarina Rama Maestro cu zaharul, zaharul vanilinat si esenta de migdale.
  3. Se adauga galbenusurile si se amesteca.
  4. Se pune faina in ploaie peste, alternativ cu laptele si se adauga sarea.
  5. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma.
  6. Se unge forma de napolitane cu putina margarina Rama Maestro si se pune aluatul in strat subtire.
  7. Sunt gata cand sunt usor rumenite si se scot pe platou si se lasa sa se raceasca
  8. Se spala capsunele si 250 g se taie bucatele mici.
  9. Celelalte 250 g se pun in blender si se obtine un sos (fara a strecura semintele), care se amesteca la mana cu inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone, apoi se da la congelat pana se intareste.
  10. Se ia o napolitana, pe care se pun 3 cupe de inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone deja amestecata cu sosul de capsune, alternate cu bucati de capsune.
  11. Se pune o alta napolitana peste, dupa care se pun din nou 3 cupe de inghetata Carte D’Or Crema di Mascarpone alternate cu caspsune si inca o napolitana peste.
  12. Se presara zahar pudra peste turn si se serveste imediat.