Mod de preparare Turta dulce omuleti

  1. Intr-un castron mare se amesteca faina, sare, bicarbonat de sodiu, şi condimentele.
  2. Se bate margarina Rama si zaharul pana devine cremos.
  3. Adaugati oul si bateti bine.
  4. Se adauga treptat amestecul de faina.
  5. Impartiti aluatul in doua jumatati, fiecare jumatate o inveliti in folie de plastic si se da la frigider pentru cel puţin doua ore.
  6. Preincalziti cuptorul la 177 grade si se coc in centrul cuptorului.
  7. Pe o suprafata presarata cu faina, se ruleaza aluatul la o grosime de aproximativ 5 mm.
  8. Utilizati un cutitas sau forma si decupati dupa cum doriti.
  9. Se pun pe foaie de copt si se introduc in cuptor.
  10. Coaceti timp de aproximativ 8-12 minute, in funcţie de dimensiunea fursecurilor.
  11. Scoateti de la cuptor si dupa ce se racesc, pe foaia de copt pentru aproximativ un minut pot fi transferate.
  12. Pentru glazura se bate margarina pana se omogenizeaza bine.
  13. Adaugati esenta de vanilie.
  14. Se adauga laptele si se bate la viteza mare.
  15. Puneti glazura intr-un sac de patiserie dotat cu un varf decorativ si decorati turta dulce.
  16. De asemenea puteti folosi coloranti alimentari in acest amestec.