Mod de preparare Vant de Spania

Blat: 

  1. Cele 7 albusuri + 7 linguri de apa se bat bine, se adauga 14 linguri de zahar, se bat bine,se pun treptat cele 7 galbenusuri, 8 linguri faina si 3 linguri cacaua.
  2. Se coace

Bezea: 

  1. Se bat cele 10 albusuri cu 400 gr zahar zahar, apoi se pun 2 linguri nuca macinata, o lingura de otet si 1-2 linguri faina, se coace la foc moale.

Crema: 

  1. 10 galbenuse cu 20 linguri zahar, 100 ml lapte, 1-2 linguri faina se bat pe abur, cand s-a racit se amesteca cu 375 gr margarina Rama Maestro, se imparte in doua, jumatate se amesteca cu 2-3 linguri finetti.

Asezare: 

  1. Blat-crema galbena-frisca(500 ml impartita in doua)-bezea-crema finetti-frisca.