Mod de preparare Witch's hat

  1. Penrtu biscuiti, amesteca faina cu cacaoa, cuisoarele, sarea si bicarbonatul.
  2. Intr-un alt vas, bate Rama Maestro cu zaharul, apoi adauga oul si mierea si amesteca.
  3. Adauga compozitia cu faina si amesteca totul bine, pana se obtine un aluat omogen.
  4. Infasoara aluatul obtinut in folie de plastic si da-l la rece 1 ora.
  5. Incalzeste cuptorul la 200C.
  6. Intinde aluatul pana ce ajungi la grosimea de 5mm.
  7. Taie din aluat cercuri de 8 cm diametru.
  8. Aseaza cercurile pe o tava tapetata cu foaie de copt.
  9. Coace biscuitii 13-15 minute, apoi lasa-i sa se raceasca.
  10. Pentru asamblare, umple cornetele cu batoane Kit Kat.
  11. Unge marginea cornetului cu ciocolata topita, apoi lipeste un biscuit pe fiecare cornet umplut, apoi uns.
  12. Intoarce palaria invers, pe o tava si da palariile la frigider 10-15 minute, pana ciocolata se va intari.
  13. Apoi unge intreaga palarie cu ciocolata topita.
  14. Lasa ciocolata de pe palarii sa se intareasca, apoi decoreaza-le cu fasii din jeleu/guma.